Skip to content Skip to footer

Cosmetische & Plastische Chirurgie

Plastische chirurgie

In de Plastische chirurgie kliniek van Esthetic Surgery World zetten we ons in voor deskundige, gespecialiseerde en medelevende zorg voor al onze patiënten. Ons doel is patiënten te helpen om er mooi uit te zien, als ook de beste versie van zichzelf te laten voelen. We bereiken dit door een combinatie van grondige preoperatieve analyse, natuurlijke resultaten, en begeleiding van de patiënt bij elke stap. Van het eerste gratis consult tot de postoperatieve follow-up bij onze plastische chirurgie kliniek in Istanbul, Turkije.

Soorten plastische chirurgie Turkije

Bij Esthetic Surgery World voeren wij verschillende soorten plastische chirurgie uit in onze kliniek in Turkije. Onze plastisch chirurgen voeren chirurgie uit om de contour of functie van een lichaamsdeel te herstellen. Vormherstel houdt vaak een cosmetische, uiterlijke verbetering in. Het proces van herstel van de juiste werking van een lichaamsdeel heet functieherstel. We zijn experts in algemene plastische chirurgie, reconstructieve chirurgie, aangeboren afwijkingen en esthetische chirurgie.

Soorten haartransplantaties

Door onze uitgebreide ervaring in complexe reconstructie chirurgie hebben wij een unieke ervaring en vaardigheden in het uitvoeren van esthetische plastische chirurgie van gezicht, borst en lichaam bij zowel mannen als vrouwen.

Wij voeren complexe reconstructieve chirurgie uit van het gezicht, de borst en het lichaam dat in uiterlijk of functioneel aangetast is door aangeboren afwijkingen, trauma, infectie, of kanker.

Verander uw leven

Laten we kennismaken!

Esthetic Surgery World biedt haar patiënten de nieuwste technologie op het gebied van cosmetische tandheelkunde en cosmetische & plastische in een omgeving van veiligheid, privacy en exclusiviteit. Het hotel waar u verblijft, ligt op loopafstand van onze kliniek in Istanbul.

Wilt u meer informatie over cosmetische tandheelkunde en cosmetische & plastische chirurgie Turkije? Neem dan zeker contact met Esthetic Surgery World

Cosmetische & Esthetische Chirurgie – Esthetic Surgery World
Vragen? Stel ze gerust!