Skip to content Skip to footer

Onze diensten

Kronen & Facings

Esthetic Surgery World is specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Het vervaardigen van kronen, esthetische facings, bruggen, inlays/onlays en tanden bleken.

Onze ambities reiken veel verder dan het maken van standaard kroon- en brugwerk. Wij zorgen voor esthetische en duurzame oplossingen voor uw gebit.

Haar implantaten

Esthetic Surgery World zorgt voor professionele haarimplantaten met het meest natuurlijke resultaat. Plan een gratis consult voor een haarimplantatie behandeling in Turkije.

Niemand vindt het fijn om haar te verliezen. Kaal zijn of worden tast de kwaliteit van uw leven aan. Wij helpen u met een haarimplantatie weer aan een mooie natuurlijke haardos.

Plastische chirurgie

Bij Esthetic Surgery World zetten wij ons ieder dag 100% in voor de zorg van onze patiënten. Ons doel is om iedere patiënt er weer mooi uit te laten zien, van binnen én buiten.

Onze plastisch chirurgen voeren chirurgie uit om de contour of functie van een lichaamsdeel te herstellen. Esthetische chirurgie passen wij toe op lichaam, gezicht en borsten. 

Onze diensten – Esthetic Surgery World
Vragen? Stel ze gerust!