Skip to content Skip to footer

Facings & kronen

Facings en Kronen in Turkije

Verblijf in Turkije in een luxe hotel in Istanbul en ontvang ondertussen nieuwe kronen en facings. Dat is mogelijk bij Esthetic Surgery World. Wij zorgen ervoor dat u voortaan met een stralende witte glimlach door het leven gaat.

Verschil tussen facings en kronen

Wanneer een stukje tand of kies is afgebroken, kan deze tand vervangen worden door een facing of een kroon. Het belangrijkste verschil tussen facings en kronen is dat bij een kroon een porseleinen kapje over de tand wordt geplaatst en bij facings een dun plaatje keramiek aan de voorkant van de tand. Daarnaast wordt bij een kroon een deel van de oude tand of kies afgeslepen, zodat het kapje geplaatst kan worden. Indien nodig kan het ook zijn dat bij een facing de tandarts de tand bijslijpt.

Wanneer is een kroon nodig?

Een kroon kan helpen om de tand zijn oorspronkelijke vorm en functie terug te geven, als ook om het uiterlijk van de tanden te verbeteren. Een kroon kan enkel geplaatst worden op een tand of kies die een stevig basis heeft. In de volgende situaties kan het plaatsen van een kroon nodig zijn om:

Gebitsverbetering in Turkije laten uitvoeren

Wilt u het uiterlijk van uw tanden verbeteren? En daarbij niet te veel geld te betalen? Kies dan voor een tandheelkundige behandeling door Esthetic Surgery World in Turkije. U verblijft in een resort vlak bij onze kliniek, waar de facings of kronen worden geplaatst. Na de behandeling heeft u nog alle tijd om te genieten van het mooie Istanbul. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tandheelkundige esthetische behandelingen

Wanneer kiezen voor een facing Turkije?

Een facing Turkije behandeling verbetert het uiterlijk van uw gebit. Bijvoorbeeld bij een spleet tussen de voortanden. Facings worden ook toegepast bij beschadigde voortanden. Het keramische plaatje wordt door de tandarts op de tand aangebracht om de vorm of kleur te veranderen. Facings worden vaak gebruikt als esthetische behandeling voor een witte glimlach. Hoewel facings geen blijvende cosmetische optie zijn, kunnen ze met de juiste tandverzorging ruim 25 jaar meegaan. Het dragen van een gebitsbeschermer en het vermijden van het eten van hard voedsel zorgt er ook voor de vernislaag vele jaren blijft zitten.

De drie meest voorkomende redenen waarom een tandheelkundige patiënt baat heeft bij het kiezen van facings om het uiterlijk van zijn glimlach te verbeteren is, om:

  • een afgebroken af gebarsten tand te bedekken.
  • vlekken of verkleuringen op de tanden te camoufleren.
  • de grootte of de vorm van een tand te veranderen.
Verander uw leven

Laten we kennismaken!

Esthetic Surgery World biedt haar patiënten de nieuwste technologie op het gebied van cosmetische tandheelkunde en cosmetische & plastische in een omgeving van veiligheid, privacy en exclusiviteit. Het hotel waar u verblijft, ligt op loopafstand van onze kliniek in Istanbul.

Wilt u meer informatie over cosmetische tandheelkunde en cosmetische & plastische chirurgie Turkije? Neem dan zeker contact met Esthetic Surgery World

Facings & Kronen – Esthetic Surgery World
Vragen? Stel ze gerust!